Ervaringen van leerlingen

“De meditatieworkshop heeft mij veel opgeleverd. Armand verstaat als leraar de kunst om jou te laten inzien wat je zelf bezit aan kennis en vaardigheden, waardoor je zelf meester kunt worden over je eigen proces.”
- A. Jonker,  Zoetermeer.

“Al binnen 2 maanden na het starten van mijn traject waren er veranderingen merkbaar. Met als grootste pluspunt: meer ENERGIE! Armand is een inspirerende “wegwijzer” op mijn pad gebleken.”
- J. Stokmans, Zoetermeer.

“Ik train sinds begin 2017 bij Armand van Middendorp en volg wekelijks privé lessen bij hem. Het mooie van privé lessen bij Armand is dat hij deze lessen geheel op jouw kennisniveau en behoeften weet af te stemmen.
Ik heb al meerdere jaren elders TaijiQuan getraind, maar vaak het gevoel gehad dat er elementen ontbraken. Deze elementen meen ik bij de trainingen van Armand ‘gevonden’ te hebben.

Verwacht geen TaijiQuan trainingen zoals de meeste scholen dit geven. Dit is anders! Bij Armand leer je naast het lopen van vormen óók waarom je de bewegingen maakt die in de vormen zitten. De meeste mensen trainen TaijiQuan voor hun gezondheid en lopen wekelijks vormen. TaijiQuan is en blijft in de kern echter een ‘martial art’ en wil je waarlijk TaijiQuan leren, zul je ook dat aspect moeten leren. Bij Armand is dit ‘allround’. Álles zit in zijn trainingen; het werken aan je gezondheid, filosofie, het werken aan zelfverdediging, fysieke training, mentale training en zélfs spirituele training, zo je wilt!

Armand is een gepassioneerde en bevlogen leraar die kwaliteit en echtheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit maakt dat hij zich regelmatig laat bijscholen door kundige docenten. Daarnaast blijft Armand zelf altijd op zoek naar echtheid en verdieping, zodat hij dit ook weer door kan geven aan zijn studenten. Dit maakt dat ik de TaijiQuan trainingen bij Armand absoluut iedereen kan aanbevelen!”
- Wesley Scheurwater, Zoetermeer